ÄRA OLE NAGU KRISTI

Kes on Kristi?
Miks ei tohi nagu tema olla?
Kes ma siis olla tohin?
eeee... mida?





Antud video on tehtud kooliprojekti raames ning adresseerib ka blogis välja toodud olulist sõnumit. Antibiootikume tuleks tarvitada vaid bakteriaalse infektsiooni puhkemisel, mitte viiruse puhul!

Esimene Kristi, kes videos esineb käitub valesti, kuna tema tarvitab köha ja nohuga antibiootikume. Samuti aevastab ta kätte, mis on ebahügieeniline ning sellega aitab kaasa haiguse levitamisse. Näeb üsna jäme välja ka, kas pole?

Kristi 2.0 on juba targem, kuna teab, et antibiootikume tuleks tarvitada vaid bakteriaalse infektsiooni puhul ning aevastades otsib ruttu välja salvrätiku. All näeb ka illustreerivat pilti, kuidas korrektselt aevastada.





Sellist korrektsed aevastamist on nimetatud ka vampire sneeze'iks või DAB'iks (Destroy All Bacteria). Vampire sneeze tähendab seda, et tuleb aevastada nagu vampiir küünarnuki sisse justkui oleks mantel seljas. Dab'imine on popkultuuris kuulsaks saanud räpparite hiphopi liigutus, kus kiire liigutusega peidetakse nägu küünarnukki, see on laitmatu aevastamise tehnika!



Tervist!




Autor: Kristi-Maria Nurm

Comments